понеделник, 13 април 2009 г.

#37 Активна почивка

С термина "активна почивка" може да се опише съвсем накратко изминалата седмица.
За да не разтягам излишно, само ще изброя по-важните неща.
Два дни от същата тази седмица никой не ми се обади по работа. Предвид работата ми, това е добре. На мен основно ми звънят за повреди. Лентяйствах.
Избягах в работен ден(!) на риба - на Ивайловград. Никой не ми се обади. Отново!
В събота се събра почти целия ни отбор и си спретнахме лека тренировка. Просто за излизане от зимната летаргия.
Веднага след играта изфучах за Пловдив, където се срещнах с едни хора, с които се знаем от доста време, но които до сега не бях виждал. Въпреки моите притеснения(съдейки по себе си), те излязоха супер приятни типове(и типки) и на живо. Останах очарован от погледа на Ася, усмивката на Хриси и непринуденото, по детски приятелско отношение на Алекс. За мъжете в групата няма да говоря в този стил, за да не стават грешки. За тях с две думи - свестни момчета. От старата школа. Понеже не пиЕХ, се наложи да си тръгна по-рано и да изпусна голяма част от купона. Но другия път ще наваксам, обещавам! Апропо, ЧРД, Съни!
В неделя, както всички вече знаем, бях на риба. Тъй като рибата още не се събудила, в началото на деня, та чак до към средата му, з се занимавах с щракане. Резултатът е тук.
Във втората част на деня, заради опасения, че това може би е последнатани неделя преди забраната за риболов, отидохме на още един гьол, където се отчетохме с някаква риба. За отбелязване е само един кефал(под кило), който се излъга да дойде при мен. Всичката риба бе занесена и пусната в друг водоем, който старателно зарибяваме за стръв. В края на деня ме подсетиха и за едно любимо парче, което бях позабравил:

Чуден ден!
Чудна седмица!
  1. Седмица за завиждане! Да Ви се повтаря по-често (с повечко риба и по-внимателно бягане от работа :D).

  2. И аз преди време се видях с 1 дама, с която се знаехме задочно май по начина, по който ти си знаел типовете и типките. Все ми се струва, че я поразочаровах в директен контакт, макар да казва, че не е така. Иначе и тя е мн. точна като твойте хора, но да отбележа и аз - за да не стават грешки - че става въпрос за приятелски контакт; с което пък да кажа, че женското приятелство си е съвсем възможно.

  3. Всъщност питам се дали винаги твоето усещане за приятелство съвпада с отсрещното. Имала съм разочарования по тоя въпрос.

  4. В тези случаи, в които витае каквото и да било съмнение, всичко се казва веднага и на глас. За да няма разочарования.

Публикуване на коментар