четвъртък, 7 май 2009 г.

#43 ...but I like it!

"Нещата,които харесвам" стигна и до мен благодарение на принцесата. Тя ми е една от слабостите и затова ще поема отговорността да Ви разкажа как по-лесно мога да бъда залъган. Ако някой се реши, де.
Съзнателно няма да се спирам подробно на деца, семейство и приятели, които заемат първите седем места в личният ми списък за обичливост*. Безусловно!
Няма да степенувам и няма да подреждам - просто изброявам. Вие си изберете каквото Ви хареса и гледайте да не се повтаряте.

- шофирането
Като малък имах много колички и камиончета и винаги съм мечтал да стана шофьор. "Шофьор" не като професия, а като призвание. После научих и народната мъдрост, че "Шофьор и курва не се става - те се раждат!".
Ами, аз съм от родените шофьори. Там ми е хвърлен пъпа. Обичам да карам. Дори след повече от милион километра, без да съм излизал зад граница, все още това ми е най-приятния начин за почивка. Качвам се на колата и просто карам. Бавничко, без да бързам, за да разтегля максимално удоволствието от пътуването. Разстоянията нямат значение, посоката също.

- музиката
Не мога без музика! Слушам много и различна по стил музика. Общото за нея е, че е предимно ретро. Най-често слушам блус и рок. Обожавам ранните албуми на "Снейк".
В зависимост от настроението си пускам и джаз, диско, българска естрада, класическа музика. Споменах ли чалга? Не съм??? Съзнателно е. Не, не я мразя, просто не мога да я чуя. Затова и не мога да я харесам, вероятно.


- флиртът
Не водката, естествено. Водката е едно от нещата, които не мога да понасям. Но за нея в другия списък. Тук става дума за вроденото ми желанието да карам жените да се чувстват щастливи. Това е нещо, което ме изпълва със задоволство и вероятно по тази причина се хващам, че флиртувам с всички жени. Не нагло и не ангажиращо, а просто така - заради удоволствието от играта, която е останала в ученическите години.
На тези, на които това е неприятно, се извинявам веднага...
че още не съм ги срещнал. Бъдете търпеливи, въпрос на време е.

- децата
Ами, какво да кажа... Обожавам децата и се разбираме много добре.
Сигурно има връзка с това дето мама постоянно ми повтаря "Кога ще порастнеш?". И защото детето в мен никога не се наигра.
Е, моите порастнаха, но племеницата ми е като хала. И аз също, когато сме заедно.


Като се замисля, ако трябваше да напиша това преди пет-шест години, вероятно тук щяха да свършат общите от тогава и сега неща. Общи са, защото са ми дадени по рождение и си ги нося с мен. Тези, които следват сега, са се променяли с времето, а някои съвсем са изчезнали.

- самотата
За разлика от преди, днес не харесвам шумните компании и големите купони. Идват ми в повече - и емоциите, и шума, и хората. Препочитам тишината, недостъпните за "туристи" места и "лошото" време. Мога да седя с часове на някой дънер в гората, а около мен да вали, да вали...

- Мрежата
Прекарвам много време в Интернет. Между пет и седем часа дневно. Основно четейки блогове. Следя повече от щестдесет блога, както и два-три форума. Когато няма достатъчно за четене, се упражнявам в "търсене". Споделям мнението, че всичко качено в цифров вид някога и някъде, може да бъде намерено.

- книгите
Напоследък чета малко, предимно фантастика и фентъзи. Обожавам Тери Пратчет, но не мога да го чета в оригинал. Препрочитам Радичков и Хайтов, а от време на време и Ивайло Петров. Последната книга, която прочетох беше "BG емигрант в Париж" на Димо Райков, която ми подари Тишо. Сега съм се запънал на "един" Нийл Геймън...

- "Jack"
Обожавам го вечер, преди лягане. С натурален шоколад. Знам, че боли глава от това, ама така го обичам. Ако няма шоколад го пия с "Jack".

- месо
Тук няма да помествам снимка. Не изглеждам твърде цивилизован, когато ям месо. Обичам месо. Много месо. Всякакво месо. Без месо на масата??? Абсурд! Тия кила да не се качват с Фафли, я...


Да взема да приключвам, а? За да могат
Негова светлост,
Бат'Стелта,
alice
и
alice,
а и
нЕкои други
да ни разкажат това-онова за себе си.
Ръкавицата е хвърлена!









-------------------------------------------------------------------------------------
* Не съм проверил има ли такава дума.
  1. Даммм, заслужаваше си да те предизвикам.

  2. Бооожкеее..
    Като дойда в Асково,че кат ти оскубя хамстерските бузи, че кат та замятам из вселенските ти млечни пътища, щи кажа аз "и някои други"...
    пс- извинете ме за илитераторския/т коментар.

  3. За думата със звездичката - има я, има я. 1 от най-хубавите думи...

  4. Ех тая принцеса, тая принцеса....
    От където мине ви подпалва главите.
    Интересен пост, интересно се чете.
    Поздрави!

  5. Благодаря!
    А за принцесите, смятам знаеш - там им е чара и силата, да омайват.
    Поздрави и за теб!

  6. Зная, зная :} Дет се вика То ако не си хлътвал по принцеса, защо си живял един вид.Аз пък къде те засилих,може само да те кефи какво пише.Но ще използвам случая да отправя една оферта, срещу 50 кинта веднага ви снасям скайпа и телефонът й :}{:

  7. Малко е късно. :)
    Аз съм от Хасково, а Димитровград е на 12км. Как мислиш, колко време ми трябваше да разпитам за кого иде реч?
    Принцесите са кът навсякъде, а в град като Димитровград, преди десетина години, са били съвсем малко, да не кажа две.
    Има и друго. Някои познанства е хубаво да останат само виртуални. Тръпката от неизвестното им дава сила.
    Все пак благодаря.
    Интересно, как ще си получиш парите, защото все някой ще се навие на сделка. А ти предполагам не си я предложил(а) само на мен.
    Та, как ще си вземеш парите без да разкриеш кой си?
    :)

  8. Сега, поглеждайки входящите връзки(Митекасаба) виждам, че знаеш за какво говоря. Нали?

  9. хехехехе Морт много се вързваш.
    Майтап да става,бъзикам се.
    Не ви познавам нито теб, нито нея.
    Теб те намерих в нейния блог.
    Айде, здрав бъди и пак ще минавам.

  10. You welcome!

Публикуване на коментар