неделя, 29 ноември 2009 г.

Започвайки тази тема, не си дадох сметка веднага колко необятна е тя и как ще се изправя пред трудния избор да селектирам измежду много велики песни, за да не е претрупан всеки пост с уникати.
Затова и реших, с днешната трета серия, да поспра с тези клипове и само от време на време, когато носталгията по "онова" мое време ме закове на масата с неизменната чаша в едната ръка и дистанционното на "Техникс"-а в другата, да Ви припомням за дивото.
Днес изборът ми на песни е намигване към познавачите на "старата" генерация рокаджии:



И един специален поздрав за специален за мен човек:


А сега, да не пренебрегваме и съседите. Те също(вероятно) с нетърпение чакат своята(!) музикална вечер. Да им я дадем. :)
Наздраве!





снимка http://www.webstrings.com/
  1. Чудесна подборка! :)

  2. Тъй като съм от по-младите мумии,може да се включа и да оставя кратък коментар.Парчетата са уникални-различни са като звучене(поне според мен),имат доволно много китарни сола(някой беше казал,че с всичко може да се прекали,но определено не е бил наясно с този тип музика) и ме карат да се радвам безумно,че не съм някоя объркана кифла,която слуша друг тип популярна изгъзица,която е пълна със силикон и в гърдите,в и главата.Благодаря за споделените парчета,определеноми припомниха много красиви моменти.

Публикуване на коментар