събота, 30 януари 2010 г.

# 69 Ubuntu


Дубр'утру, мили хора!
Това е първият ми пост под Линукс. Най-после се реших. Още не знам нищо, току що открих как да си стартирам кирилицата, благодарение на Гугъл и най-вече на ivodidov. Дори още не съм свикнал на разместените букви.
Но съм зареден с ентусиазъм (и други:) и ще се боря.
Обещавам!
А Вие бъдете здрави!
От тук до края на света!
  1. Отдавна се каня да мина под Линукс, но ме е страх дали ще се справя. Основната причина е, че има малко места където можеш да намериш точни съвети и информация. Опитвал съм от live CD и не съм имал проблеми, но зная,че не е същото. Дръж фронта:)

  2. Дубрютру,
    разместените букви се оправят като с отверка изчоплиш всички клавиши... и после си ги подреждаш, както ти е удобно :)

  3. скучничко ти е било до сега явно... :))

  4. Пет-шест пъти минавах на Линукс и после пак се връщах към чичо Бил. Не е трудно, бърдо се свиква с новите неща, но така и не можа да ме спечели.

  5. Не знам каква е връзката между минаването към Линукс и новия вид на блога, но ме кефи че си върнал култовия надпис "DON'T PANIC" горе, последния път като бях в мрежата май беше изчезнал.

  6. Надписът винаги си е бил там. Нищо не е променяно. Вероятно някой бъг на системата го е скрил, когато си идвал.
    Мдааа, все още под Линукс. :)

  7. Може да те подвеждам и да съм останал с погрешно впечатлeние като съм видял тотално новия дизайн, защото беше отдавна. Сега обаче друго ме потресе - махнал си ме от блогрола си, къде сбърках :(

  8. Никъде. Вината си е изцяло моя. При смяната на кожата се изгубиха шсички връзки и после ги обновчвах по памет. А също и така - когато някой се обади.
    Sorry. Поправено.

  9. Благодаря! :)

Публикуване на коментар