вторник, 4 май 2010 г.

#74 коментар

А жена ми най-после се боядиса черна. Е, със сини и не-дотам-сини ивици, заради кичурите... но все пак е стъпка към съвършенството.
Втора седмица ходим на гьола да Идем пържоли, този път забрахме "бейбито" ти - единственото дете там му разказа играта. Ще се учудя ако продължи да идва дори на ежепетъчните среши - пострада лошо. :)
Сменям колите за работа постоянно, а всъщност днес се замислих за "патаретка", с която да си "джъткам" насам-натам по повредите.
Нося ризи. Нарича се "служебен ангажимент" - жена ми ги купува, а аз се ангажирам да ги нося. В тая жега ми "вървят" по три на ден. Ама съм "ебати пича"! Вероятно. :)
Нещо си крива*, развяваш "аривидерчи"-та пред лицето на опасността, но моят мексикански се изчерпва с първите три серии на "Изаура", За сметка на това, и днес(а и вчера) крещях на пешеходците на латински. Щото те пък български не разбират и съзнанието им е толкова целенасочено в нарушаването на РЕДА, че каквото и да им изкрещи човек, те си чуват само "...майката".
Пламен си поръча пушка. И топчета. Пламене, извинявай.
Сонарът ни трябва в този момент да излита от Канада. Ако си оправят графика заради закъсненията. Имам среща с него утре следобяд в Калофер. Или в Елхово. Или в Сливен. Но тук, отсам Атлантика. Тоест, разстояние, което можем да "вземем" и с кола. Или с фанта. Или с "патаретка", ако сме леееко изнервени.
Малко ме наболяват краката, но аз имам право. Както и Софийския университет. Е, той има и други специалности. Но на мен и тази ми стига.
Не пия вкъщи. Знам, че е смешно, но не е виц. Тоест, виц е, но не е смешен. Е, ми, не ми се пие. Да, да...знам, че дракони и комунизъм не съществуват изобщо. А аз и по принцип не пия. Просто бях силно безпринципен доста време... Затова и сега се чувствам притеснен. И те също. Принципите, де.
Ми, май това е. Радвам се, че се "чухме". Обаждай се по-често.



* Едно малко пояснение - този пост всъщност е коментар при Теда, но после реших, че ограничението за брой символи ще го разреже на парчета и затова го преместих тук. Не го четете, лично е. Особено онова за краката.
:)
  1. :) Сори, ама го прочетох! Особено онова за краката! :Р :)))

  2. Горкото момче, не е лесна твоята. Поне си имаш нова жена, друго да не е. :Р

  3. @ Златина
    Повече да не се повтаря. Особено онова за краката.! :)
    @frog'n'roll
    "Лесна е " моята и "Поне си имаш нова жена" са една и съща жена.
    "Лесна " е, когато и трябва нещо. "Нова" е, защото(вероятно) и трябва нещо още повече от обикновеното "много". :)

  4. Да е лесна, не беше ли да не е трудна или аз не разбирам от бейби-та?

  5. @ svetlina
    Прочетох въпроса ти два пъти. Според мен единствения правилен отговор на този въпрос е осем.

  6. Не го чети повече, току виж отговорът станал 9 (месеца).

  7. Никога не е зле една такава промяна !

Публикуване на коментар