неделя, 19 септември 2010 г.
Току-що Димитър Бербатов вкара абсолютно невероятен(втори) гол от задна ножица във вратата на Ливърпул. Вероятно, утре ще го качат в нета и ще сложа и клипче, но сега искам да Ви кажа следното - направо "пуснах жълтичко" от кеф!
Браво!


Естествено, бравото е за Митко - другото го може всеки. :)


Допълнение.
Мачът завърши 3:2 за Ман. Юнайтед с три гола на Бербатов.
Уникалният гол тук.
  1. Не просто "Браво!", а направо "Поклон!"
    Yes! Yes! Yes!

  2. Най-добре да не си казвам аз мнението, че още не мога да си намеря място от яд :) Най-вече защото ние не показахме никакъв дух, а Бербатов аз много отдавна не мога да понасям, та с това ми стана още по-антипатичен, дори след головете на Аршавин русначето не ме дразни, ама нашия човек просто не знам защо... всъщност знам, ненавиждам МанЮ :) Страшно ме е яд за този мач :(:(:(

  3. Ааа,в Дневник направо полудяха :)
    http://www.dnevnik.bg/sport/2010/09/19/962629_berbatov_vkara_hettrik_za_pobedata_na_manchestur/?ref=chromeext

  4. @ nousha
    Аз, за разлика от Елфа, не гледам футбол. Изключение правят националният отбор и Димитър Бербатов. Предпочитам F1 и WRC.
    Националният отбор няма хужда да го коментираме, а относно Бербатов мненията винаги са поляризирани - от едната до другата крайност.
    Предвид твоето отношение към него, най-великодушно ти разрешавам да не му предлагаш брак. Или дори просто връзка. Имам бегли опасения, че може и да не си допаднете напълно. :)
    Но голът с ножицата си е уникален!
    @ Valkocompany
    Не мога да добавя нищо към това. :)

  5. Защо ли?
    Защото когато тренерът те изважда от игра няколко мига преди да свърши мача само и единствено за да може целият Олд Трафорд да те изпрати на крака, разбираш, че си е струвало.
    За това.

  6. Как да ти кажа, моррт, когато любимият ти отбор играе в дербито с най-заклетия си противник и се влачи по терена без идея що е то борбен дух и хъс, сякаш е някое отборче от средата на таблицата, ако ще Бербатов да ми беше брат'чед, пак така щях да реагирам. Голът беше супер як, Рейна нищо не можеше да направи, както, между другото, и при първия, докато третият бе грешка на Торес. Колкото и да отчитам обективните факти, обаче, МанЮ са ми най-неприятният отбор.
    А иначе може да метнеш око какъв гол вкара вчера пък Фабрегас в мача Съндърланд-Арсенал, като си говорим за голове, щях да падна просто.

  7. Смятай щом и аз не се сдържах да напиша нещо :)))
    val, мерси за подсказката, явно поне Дневник са отразили събитието подобаващо :))))

  8. Крайно време беше момчето да избухне и да запуши устите та нахалниците :)

  9. п.п. оф, пиша в полумрак - личи си :)

  10. С адаша сме на едно мнение, относно труда, постоянството и възпитанието. И относно таланта.

  11. Страхотни голове наниза :) гледах повторенията сигурно 100 пъти в нета

  12. Не заслуажава никакво уважение този,труд,постоянство,глупости
    http://www.tv7.bg/sport-news/245342.html
    Това прави Барби докато националния има мачове,разхожда се по виповете самолети със злобната си жена и дете,които крие от всички и се изживява за звезда.Барболина изостави България и е никой вече тук.

  13. За да оцениш някого реално, претендирайки за правдивост, най-напред трябва да си безпристрастен. Иначе е налице мнение от типа на "в селската кръчма всички разбират от всичко". А селячеството е силно застъпено в България. Направо извира от всякъде.

Публикуване на коментар