неделя, 18 март 2012 г.
...в pdf
тук.
За останалите - най-много месец.
Честито!

добавка
Въпрос към "останалите" - чудя се дали този път да не я направим в А4 формат.
Вие какво мислите?
  1. Морти, ти си съкровище :))))

  2. Не аз, преводачът е съкровище.
    Аз съм само фен. Като Вас.
    :)

  3. аз някак.. не го харесах съвсем тоя път превода.. (не ме бийте много, моля) но първо смятам да си я купя в оригинал, щото току-виж там всъщност бил проблема..

  4. Ами аз сама си ги правя в А4 формат, в Уърда, за да мога да оформям както искам, понеже ги разпечатвам, за да лежа и чета. :))) Също и трябва да се съобразявам с количеството мастило (редовно ги пускам на цветно), плюс това сменям шрифта, за да излязат по-малко листове. Та исках да кажа, че на когото му трябва доработка, си я прави и сам. :))

  5. @ totenlicht
    Аз още не съм я почнал - пазя си удоволствието за хартията. Освен това, на мен няма как да не ми хареса, защото нямам база за сравнение - не чета в оригинал.
    @ frog and roll
    Аз точно за хартията питам, нали правим книга от това - с корици, с картинките с другите чудатости, когато ги има.
    Въпросът ми касае по-скоро естетическата страна, а не толкова разходната. Притеснявам се да не вземе да стане някак... некрасива, защото е толкова голяма.

  6. но имаш база за сравнение с предишните книги.. нищо де, по-вероятно е в моите възприятия да е проблема :)

  7. мисля, че част от удоволствието за потребителя е да получи продукта във вида, в който го е решил производителят (всеки от тях, колкото и да са). е, за изобщо продуктите не знам, но за книгите специално съм сигурна, че е така :). ако промяната ти идва отвътре, направи я; ако е отвън, значи не е належаща.

Публикуване на коментар