неделя, 31 май 2015 г.
"...
АЗ СЪМ ПОТРЕСЕНА!!!Потресена съм от кощунствения акт спрямо една талантлива и обичана поетеса!Как е възможно това в 21-ви век?Но факта,че това се случва в България,обезсмисля въпроса ми...Колко е жалко,че у нас талантът не е защитен...
НЕВЕРОЯТНАТА БУРГАСКА ПОЕТЕСА РАДОСВЕТА
АВРАМОВА, ИЗВЕСТНА НА ВСИЧКИ НИ КАТО
CARIBIANA, е ЗАКРИЛА СВОЯ БЛОГ "Някъде...над покривите на града" и всички други свои блогове!!! Вижте защо:

"Един пост, който няма нищо общо с този блог
Предполагам, че все ще се намерят няколко читатели на “Покривите”, които наминават и оттук.(става въпрос за "Box of Sunsets"-б.м.) На тях искам да се извиня, че затворих блога със стихчетата. Както и всички останали. Този път, мисля, завинаги.
Причината… ами оказа се, че поезията ми е престъпление, заради което адресът на семейството ми е бил издирен чрез полицията. Защото нали това прави полицията - издирва престъпници? След такова брутално и грубо нахлуване не просто в личното ми пространство, а в личния ми живот, в живота на семейството ми, не мога да си позволя да публикувам повече нищо и никъде.
Господинът, позволил си да направи това… ами нямам думи… И преди бях казвала, ще се повторя - ако не съм отговорила на нечий мейл или някакво съобщение някъде - значи не искам да го правя. Така съм преценила, по интуиция. Е, явно интуицията не ме е лъгала за този човек. Не разбирам само що за същество трябва да си, за да решиш, че щом някой не ти отговоря, трябва да го навестиш лично. (И да вкараш в шок бременната му сестра, примерно.)
Ами…и аз съм все още в шок, не мога да спра да плача, страшно ми е, донякъде ми е и обидно и … това е.
Престъпната ми поезия беше до тук.
На всички останали се извинявам.
Но в интернет е пълно с хубава поезия, четете. Харесвайте. Радвайте се. Просто не се обсебвайте от хората, които стоят зад написаното. Страшно е."
https://www.tumblr.com/search/Caribiana"


източник:

https://bg-bg.facebook.com/NeizprateniPismaDoTeb/posts/1592994037586436