четвъртък, 26 февруари 2009 г.

#32 О.Ч.З.

О.Ч.З. - Организация на чудовищата и злодеите . Всички(или почти всички) си спомняме за и Мечето Ръкспин и неговите приключения.
Любими на повечето калпазани обаче бяха така колоритните
Туиг
и

ЕлБи
*************************************************************************************

AIRSOFT/Страйкбол е името на популярна военизирана игра за пораснали деца. Има вече доста почитатели в България, както и on line магазин., откъдето да се снабдите с нужните пушкала. Естестетвено има и други български сайтове, посветени на играта, както и други магазини. Цените са почти еднакви.
Всичко, което Ви е необходимо като предварителна подготовка, е хъс. За да се "запалите" е достатъчно да поиграете веднъж-два пъти. После нещата се задвижват от самосебе си.

*************************************************************************************

Каква е връзката между тези две нямащи нищо общо(на пръв поглед) теми?
Ами, ето каква:


Това, драги мои, е емблемата на отбора на Хасково, който вече се представи на двете национални игри, както и на няколко регионални "срещи". Според субективно и твърде пристрастно мнение, отборът се е справил много добре, а според други мнения - просто "добре".
Важното в случая с такъв млад и неопитен отбор е победата на всяка цена, а не самото участие. Мотивация не липсва, тъй като отбора се събира всеки петък, за да се НАмотивира качествено. В повечето случаи успешно.
Отборът е овладял до съвършенство изкуството на мимикрията,

а също така е подготвен да действа на всякави терени, включително и да дебаркира на вражески бряг.


В най-скоро време се предвижда сформирането на ракетен батальон, както и на парашутно-десантен полк към отбора, като част от програмата "Ние сме навсякъде".
Очаквайте продължение.
 1. много добра маскировка indeed!

  и викаш утре петък... затъжихме се вече...

 2. Утре съвсем абсолютно и категорично е петък! Партията каза!
  А щом тя каже...смятам знай'ш?
  Маскировката ми е специалност. На първата снимка толкова добре съм се слял с пейзажа, че сега дори аз не мога да се открия. :)

 3. Ей, там у десно... до дървото!;):):

 4. Емблемките са супер сладки!Неам търпение да си я зашия и да те начеша :P И точно в този момент се се карам с тези дето са те модерирали :))))

 5. Невероятно готина емблема! Браво!

 6. На мен пък не ми излиза емпблемата...

 7. И съм добавила едно 'п' в повече :)

Публикуване на коментар